Om meg

foto: Mona Moe Machava Photography

Det er bare en person bak Daring Communication, sånn rent juridisk. Men jeg har en stor heiagjeng bak meg, og et nettverk å trekke på når det trengs. 

Selskapet mitt er altså ikke så stort, og jeg driver det parallelt med 50% jobb som kommunikasjonssjef i teknologiselskapet Cegal i Stavanger. Jeg liker godt å bistå virksomheter i oppstartsfasen, fordi jeg tror at det å være bevisst hvordan man kommuniserer helt fra starten gir stor gevinst på sikt, og jeg er glad i spiriten som preger et selskap som er i startgropen. 

Jeg skal ikke liste ut hele CV`en min. Den kan du se på LinkedIn. Etter mange «strafferunder» med meg selv og en leder som kjente meg godt, landet jeg i 2012 på at det er kommunikasjon jeg ønsker å fokusere karrieren min på. Jeg trigges av å se resultatene god kommunikasjon kan gi. Og blir desto mer trist av å se hva det å unnlate å fokusere på å kommunisere kan resultere i. 

Mennesker, teknologi og kunnskap er utgangspunktet for utviklingen frem til nå, og videre. Jeg er veldig fascinert av å stå midt i triangelet mellom disse faktorene og se på magien som oppstår der.

I tillegg til å være opptatt av kommunikasjon har jeg et stort engasjement for ledelse, jeg er uforbederlig teknologiavhengig. Du kan lese mer om meg på bloggen min, www.toneskartveit.com

 

 

 

Registrer e-postadressen din så får du et nyhetsbrev av meg i ny og ne.